Hava Durumu

Fenerbahçe'de büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı

Evinde Göztepe'yi ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrılırken 28 yıl sonra ilk kez sahasında 5 maç birden kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe'de büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, müsabakanın ikinci yarısında hücum oyuncuları Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Dimitrios Pelkas ve Sinan Gümüş'ü oyuna almasına rağmen Fenerbahçe, golü bulamadı ve Göztepe maçı 1-0 kazandı.

51 puanda kaldı

Bu sonuçla ligde 6. mağlubiyetini yaşayan Fenerbahçe 51 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştü. Süper Lig'de 8. kez kazanan Göztepe ise puanını 32'ye çıkardı.

28 yıl sonra ilk kez

Deplasmanda sergilediği başarılı performansa karşın sahasında yaşadığı puan kayıplarıyla dikkati çeken sarı-lacivertli takım, 28 yıl sonra ilk kez Kadıköy'de bir sezonda 5. kez mağlup oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Maç sonu özür dileyen Bulut, "Sonuca baktığımızda kaybedilen 3 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. İstemediğimiz bir kayıp oldu. Özür diliyoruz. Bunu telafi edeceğimiz maçlar var. Daha 15 hafta var. Onun başlangıcını önümüzdeki hafta Trabzon'da yapmamız gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz var" dedi.

Erol Bulut sözlerini "Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor, golle sonuçlandıramadığınız zaman... Rakip korner sonrası attığı bir golle kazandı. " ifadeleriyle sürdürdü.

Zeminin bozuk olduğuna da vurgu yapan Bulut, "Zemin de biraz bozuktu. Oynamak istediğimiz oyunu engelledi." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.