Hava Durumu

Fenerbahçe'de Erol Bulut'la ayrılık kararı! İşte yeni hoca...

Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'la ilgili karar verildi. Sarı-Lacivertli yönetim, genç teknik adamla -şimdilik- devam kararı aldı ancak Erol Bulut bu hafta Beşiktaş derbisini kazansa dahi sezon sonunda hocanın görevine son verilecek. Öte yandan Fenerbahçe'nin Joachim Löw'e teklif götürdüğü ve Alman teknik adamın bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe'de Erol Bulut'la ayrılık kararı! İşte yeni hoca...

Fenerbahçe'de Erol Bulut'la ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor! Sarı-Lacivertli yönetim, genç teknik adamla ilgili kararını verdi.

ŞİMDİLİK DEVAM KARARI ALINDI ANCAK...

Yönetim dün yapılan değerlendirmede teknik direktör Bulut ile devam kararı aldı ancak Beşiktaş derbisinden beklenen tek sonuç galibiyet.

DERBİYİ KAZANSA BİLE SEZON SONUNDA VEDA EDİLECEK

Beraberlik halinde gelecek sezonun hazırlıklarına başlanacak. Kazansa bile sezon sonunda kesin olarak Bulut'un görevine son verilecek.

JOACHIM LOW'E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Fenerbahçe, gelecek sezon için tecrübeli teknik direktör Joachim Löw'ün kapısını çaldı. 2006'dan bu yana Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde, EURO 2020 sonrası görevi bırakacağını açıklayan 61 yaşındaki teknik adama, sarı-lacivertli yönetimin teklif götürdüğü iddia edildi.

TEKLİFE SICAK BAKMA SEBEBİ MESUT ÖZİL

1998-99 sezonunda Fenerbahçe'nin hocalığını yapan Löw'ün, Mesut Özil'in de kadroda olması nedeniyle bu öneriye sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.