Hava Durumu

Fenerbahçe'ye 16 milyon euroluk dünya yıldızı golcü!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gözler transfere çevrildi. 10 Haziran'da yani bu gece başlayacak yaz transfer dönemi penceresi resmen açılacak ve kulüpler imzaları attıracak. İşte Süper Lig'deki son transfer haberleri...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe'ye 16 milyon euroluk dünya yıldızı golcü!

Türkiye Futbol Federasyonu, birinci transfer ve tescil döneminin 10 Haziran'da başlayıp 1 Eylül'de sona ereceğini açıkladı. Süper Lig kulüpleri perşembe gününden itibaren prensip anlaşmasına vardığı oyuncularla resmi sözleşme imzalayacak. Öte yandan yeni transferlerde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

FENERBAHÇE'YE GOL MAKİNESİ 

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını iyice hızlandırmış durumda. Teknik direktör adaylarından Rafael Benitez'in alınmasını istediği iddia edilen Fulham'ın Sırp golcüsü Aleksandar Mitrovic için ilk resmi adım atıldı. Hem Mitrovic'e hem de İngiliz kulübüne cazip bir teklifle gidildi.

BONUSLAR HARİÇ 3 MİLYON EURO 

Sarı-lacivertli kurmaylar Mitrovic'e yıllık 3 milyon Euro net maaş teklif etti. Sırp golcünün maaşı bonuslarla birlikte daha da artacak. Mitrovic bu teklife son derece sıcak baktı.

FULHAM TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEK 

Fulham'a ise 1 yıllık kiralamanın ardından 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklifinde bulundu. Fulham bu teklifi düşünmek için süre istedi. Karar 1 hafta içinde netleşecek.

PİYASA DEĞERİ 16 MİLYON EURO 

26 yaşında ve 1.89 boyunda olan Aleksandar Mitrovic, Sırp futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli golcü konumunda. Mitrovic'in güncel piyasa değeri de 16 milyon Euro civarında.64 kez Sırbistan Milli Takım forması giyen Mitrovic, bu maçlarda 41 kez fileleri sarstı. Tam gol makinesi. (Takvim)

GALATASARAY'DA SUAT SERDAR HAREKATI 

Şu ana kadar transfer çalışmalarında yerli futbolculara ağırlık veren Galatasaray'dan önemli bir hamle geldi. Sarı- Kırmızılılar bir süredir gündeminde yer alan Suat Serdar için düğmeye bastı ve Alman kulübü ile Schalke ile görüşmelere başladı.

MENAJERİYLE DE TEMASA GEÇİLDİ 

Cimbom küme düşen Schalke'den ayrılma kararını resmen açıklayan 24 yaşındaki gurbetçi futbolcunun menajeriyle de temas sağladı. Suat'ı Fransız ekibi Marsilya kadrosuna katmak istiyor.

4 KEZ ALMANYA FORMASINI GİYDİ 

G.Saray yönetimi genç yıldızın 1 yıl sözleşmesinin kalmasını fırsata çevirerek transferi en uygun maliyetle bitirmek istiyor. Suat Serdar 4 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını terletti. Geçen sezon Schalke formasıyla 26 resmi maça çıkan 24 yaşındaki Suat Serdar 2 gol ve 3 asistle 5 gole direkt katkı yaptı. Genç yıldız 1957 dakika sahada kaldı. (Takvim)

DİMİTRİ PAYET BOMBASI 

Balotelli ile temaslarını sürdüren Adana Demirspor asıl bombayı Fransa'dan patlatmaya çalışıyor. Lacivert-Mavililer, Marsilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Payet'i kadrosuna katmak istiyor. İlk temasların olumlu geçtiği öğrenildi.

LİSTEDEKİ TEK SÜPERSTAR BALOTELLİ DEĞİL 

Tam 26 yıl süren Süper Lig hasretini sonlandıran Adana Demirspor, transferde büyük oynamaya devam ediyor. İtalyan yıldız Mario Balotelli'yi renklerine bağlamak için uzun süredir mesai harcayan Güney ekibinin listesindeki tek süperstar o değil.

İLK TEMAS OLUMLU 

Demirspor asıl bombayı Marsilya'da forma giyen Dimitri Payet'le patlatmak istiyor. Menajerler aracılığıyla kurulan ilk temasların son derece olumlu geçtiği öğrenilirken oyuncu cephesinden alınan yeşil ışık Mavi Şimşekleri heyecanlandırdı. Üstelik Marsilyalı futbolcunun bonservissiz bir şekilde takıma kazandırılması gündemde.

MARSİLYA SIKINTIDA 

Çünkü Fransız devi, ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Her ne kadar oyuncuyu bırakmak istemese de maaş yükünü kaldıramıyor. Bu yüzden Payet'in ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak İstanbul takımlarının da ilgilendiği yıldız oyuncu için tüm şartların zorlanmasını istedi. Yıllık maliyeti 4 milyon Euro'yu bulması beklenen Payet için Güney ekibinin temaslarını hızlandıracağı ifade edildi.

TARAFTAR ÇOK SEVİYOR 

Premier Lig'de West Ham performansıyla öne çıkan Payet, Marsilya'da da taraftarın en sevdiği isimlerden biri. Marsilya yönetimi bu yüzden oyuncuyla yollarını ayırma konusunda çekinceli. Taraftarın bu karara büyük tepki göstereceği belirtiliyor. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TA ATİBA'NIN ALTERNATİFİ SERGE AKA 

İlerleyen yaşı nedeniyle Atiba Hutchinson'a alternatif isimler arayan Beşiktaş 'ta gündeme yeni bir isim daha geldi. Mısır basınındaki haberler doğrultusunda Kara Kartal'ın, son olarak El Gouna forması giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Serge Arnaud Aka ile görüşmelere başladığı belirtildi.Ayrıca 26 yaşındaki ön liberonun bonservisinin elinde olması sebebiyle bu transferin kolay bir şekilde sonlandırabileceği öğrenildi. (Fanatik)

LYON, PELKAS İÇİN 2. KEZ GELDİ 

Yunan spor medyası Fenerbahçeli Dimitrios Pelkas'ı bir kez daha manşetlerine taşıdı. Haberde Fransız kulübü Lyon'un Yunan oyuncu için 2. kez Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını ve Pelkas için 7.5 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

PAOK YÜZDE 20 ALACAK 

Sarı-Lacivertli kulübün bu teklife henüz cevap vermediği ancak daha önce Yunan oyuncu için 10 milyon Euro talep edildiği de haberin ayrıntılarında yer aldı. Dimitrios Pelkas, başka bir takıma transfer olması durumunda PAOK, yapılan sözleşme gereği bu satıştan yüzde 20 pay alacak. (Takvim)

AMİNE HARİT SÜRPRİZİ 

On numara pozisyonu için Siyah Beyazlılar'ın gündemine her geçen gün yeni isimler gelmeye devam ediyor. Alman basını, Schalke ile Bundesliga'dan bir alt lige düşen Amine Harit'in, Kara Kartal'ın gündeminde olduğunu yazdı.

31 MAÇTA 2 GOL-6 ASİST 

Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi'nin, 23 yaşındaki yıldız futbolcuyu 1 seneliğine kiralamak istediği bildirildi. Harit, geçen sezon 31 maçta 2 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. Kaynak: Fanatik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.