Hava Durumu

FETÖ firarisi Şükür'ün lüks hayatı

ABD'nin San Francisco kentine yerleşen FETÖ firarisi Hakan Şükür, bu ülkeye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
FETÖ firarisi Şükür'ün lüks hayatı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Hakan Şükür'ün ABD'nin San Francisco kentindeki lüks yaşamı, Anadolu Ajansı ekibi tarafından görüntülendi. ABD'ye 19 Kasım 2015'de kaçan Şükür'ün, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks yaşamı dikkat çekiyor.

FETÖ'CÜLERİN BULUŞMA ADRESİ

Kentin önemli merkezlerinden Palo Alto'nun en işlek caddesi University Avenue yakınında "tuts Bakery-Cafe" isimli bir kafe-restoran açan Şükür'ün mekanı, bölgedeki FETÖ mensuplarının buluşma adresi haline gelmiş durumda. Şükür'ün kafesinin bulunduğu lüks bölgede birçok ünlü isim otururken yakınlarında ise Apple gibi birçok teknoloji şirketinin ofis ve satış mağazalarıyla Stanford Üniversitesi gibi önemli merkezler de bulunuyor.

EVİN BEDELİ 3 MİLYON DOLAR

Türkiye'den ABD'ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür'ün halen ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu görülüyor. Eylül 2015'ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak gözüküyor.

BİRİ ÜSTÜ AÇIK, ÜÇ LÜKS ARABA

Şükür'ün kirada oturduğu 3 milyon dolarlık evinin yanı sıra lüks arabalara düşkünlüğü de dikkat çekiyor. Hakan Şükür'ün, evi ve kafesinin önünde beyaz renkli son model Lexus ve Mercedes jipler ile Volkswagen binek aracı görüntülendi.

ŞÜKÜR'ÜN FİRAR EDİŞİ

17-25 Aralık süreci öncesinde AK Parti'den istifa eden ve bağımsız milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yer alan Şükür'ün, 19 Kasım 2015'te Atatürk Havalimanından yurt dışına çıktığı belirlenmişti. FETÖ'nün "Fildişi imamı" Mehmet Lütfü Ayal, ifadesinde, 17 Aralık'tan bir hafta önce Pensilvanya'ya gidip geri döndüğünü ve Gülen'in, o dönem milletvekili olan Şükür ve diğer birkaç milletvekilinin istifa dilekçesini bizzat kendisinin de bulunduğu bir toplantıda yazdırdığını açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.