Hava Durumu

FİBA, Şampiyonlar Ligi'nin 8'li finallerini Bursa'ya teklif etti

FİBA; kendi organizasyonu olan ve bu yıl ilk kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nin 8'li finalleri için ( Top 8)  TOFAŞ üzerinden Bursa'ya teklif götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
FİBA, Şampiyonlar Ligi'nin 8'li finallerini Bursa'ya teklif etti

ENGİN AKSÖZ

Mayıs ayının ilk haftası içinde 8 takımın katılımıyla oynanacak final grubu maçları için yapılan davetin kulüp yönetiminde değerlendirileceğini söyleyen TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören ' Böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmak zaten gündemimizdeydi. FİBA'nın Bursa'ya yaptığı teklif gurur verici bir jest. Ancak pandemi koşulları nedeniyle seyircisiz oynama gibi önemli bir dezavantaj söz konusu. Ayrıca salonun uluslararası bir organizasyon düzenlemesiyle ilgili önemli eksiklikleri var. Oturup bakacağız. Bu sene olmazsa seneye kesin bu organizasyonu Bursa'ya getirmeye kararlıyız"  şeklinde konuştu.

LED AYDINLATMA GEREKİYOR

Nilüfer TOFAŞ Salonu'nda bu çapta bir final düzenlenebilmesi için LED aydınlatmaya geçilmesi birincil koşul. Salonda lig maçları yetersiz aydınlatma ile ve eski sistemle oynatılırken, bu dezavantaj kulüplerle yayıncı kuruluşun ortak şikayeti olmaya devam ediyor. Bütün bunların  yanı sıra soyunma odaları başta olmak üzere mekanın içiyle; her türlü teçhizatta da revizyona gidilmesi gerekiyor. Öngören yapılan davete bu ay içinde olumlu ya da olumsuz bir yanıt vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.