Hava Durumu

Filistin'e önce destek verdi sonra mesajını sildi!

İsrail'in Filistin'e hava ve kara harekatı düzenlemesi siyaset gündeminde deprem etkisi yaratırken Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara yapılan saldırıların yankıları devam ediyor. Birçok ünlü isim Filistin'e destek mesajı paylaştı. Kendall Jenner'ın 'Kimin insan haklarının daha önemli olduğu konusunda bir seçim yapamazsınız. Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz' ifadelerine yer verdiği paylaşımı saniyeler içinde kaldırması tepki çekti. Jenner'ın paylaşımını ablası Kim Kardashian'ın sildirdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2021 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2021 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Filistin'e önce destek verdi sonra mesajını sildi!

Mescid-i Aksa'ya 7 Mayıs'ta teravih namazı kılan cemaate İsrail polisi tarafından saldırı düzenlendi. Sivil halka ses bombası ve plastik mermiler il müdahale eden İsrail, geçtiğimiz akşam Gazze'ye kara ve harekatı başlattığını duyurdu. Masum sivillerin zalimce katledilmesine ünlü isimler sessiz kalmazken sosyal medya paylaşımları ile tepki gösterdi.

Saldırıları kınayan bir diğer isim de dünyaca ünlü model Kendall Jenner oldu. Ünlü model Kendal Jenner, Instagram'ın hikaye bölümünden şu yazıyı paylaştı:

'Kimin insan haklarının daha önemli olduğu konusunda bir seçim yapamazsınız. Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz'

Ancak Jenner, destek mesajını saniyeler içinde kaldırdı. Jenner'ın hamlesi sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Silmek gerçekleri değiştirmiyor maalesef' sözleri ile eleştirildi. Kendall Jenner'ın destek mesajını silmesini ablası Kim Kardashian'ın istediği iddia edildi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.