Hava Durumu

Film gibi soygun! Banka nakil aracından 4 milyon 400 bin TL çaldı

Başkentte zırhlı araçla sevkiyat yapan para nakil görevlisi, 3 bankaya uğradıktan sonra araçta bulunan 4.4 milyon TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Film gibi soygun! Banka nakil aracından 4 milyon 400 bin TL çaldı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Vatan Caddesi'nde yer alan bir bankanın önüne gelen zırhlı para taşıma aracı, bir süre durduktan sonra aracı kullanan şoför araç içerisinde yer alan 4.4 milyon TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Daha önce 2 bankaya uğrayarak buraya paraları teslim eden zırhlı araç şoförü A.B. üçüncü bankaya geldikten sonra sadece zırhlı aracın kasasının şifrelerini girdikten sonra araçta yer alan 4.4 milyon TL'yi alarak daha önce park ettiği abisi S.B.'ya ait 06 JV 629 plakalı araçla kaçtı. Şahsın parayı taşıma görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayı gördüğünü söyleyen esnaflardan Adnan Köz, "Banka arabasını soymuşlar buradan geçerken, arkadaşı koşarken gördüm ondan sonra kamera kaydına baktım. Polisler geldi, o sıra buradan güvenlik görevlisi geçti mi diye sordular. Geçti dedik. O ara kamera kaydına baktılar, iki tane sırt çantasını almış, adam aşağı doğru koşuyordu. Olay bundan ibaret" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken şahsı arama çalışmaları sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.