Hava Durumu

Flaş! AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman

Bursa AK Parti yeni İl Başkanı belli oldu. Cemalettin Torun'un yerine Ayhan Salman atandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Flaş! AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman

Günlerdir Cemalettin Torun'un yerine kimin atanacağı merak konusuydu.  Torun, yaptığı basın toplantısı ile görevinin sona erdiğini açıklamıştı. Torun'un yerine yeni İl başkanı olarak Hâdim Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti'den Bursa milletvekili aday adayı olan Ayhan Salman, atandı.

Göreve getirilmesini değerlendiren Salman, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından il başkanlığı görevi verildi. İnşallah mahçup olmadan en iyi şekilde görevimizi yerine getirme adına sorumluluk aldık. Henüz görevi yeni aldık çok yeni bir olay önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

AYHAN SALMAN KİMDİR?

1969 Bursa-İnegöl doğumlu olan Ayhan Salman, 1988 yılında boya ticareti alanında faaliyet gösteren aile işletmesini devralarak ticaret hayatına başladı.

1995 yılında Hadim Şirketler Gurubunun ilk şirketi olan Hadim Boya A.Ş'yi kurarak ticaret hayatını sürdürdü. 1999 yılında kurulan Hadim Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş ile başarılı iş hayatı sürdüren Salman, evli ve 3 çocuk babası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.