Hava Durumu

Flaş gelişme! Bursaspor'da Koşukavak ile yollar ayrıldı...

Bursaspor'da sezon başında göreve getirilen ve son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Flaş gelişme! Bursaspor'da Koşukavak ile yollar ayrıldı...

Ali Şahin

Sezon başında Bursaspor'la anlaşan ve oynattığı futbolla taraftardan oldukça fazla eleştiri alan Yalçın Koşukavak'ın Yeşil Beyazlılar'daki kariyeri 15 maç sürdü. Bursaspor yönetim kurulu dün yaptığı toplantının ardından resmi site aracılığıyla yaptığı paylaşımda genç teknik adamla yolların ayrıldığını duyurdu. Kulübün açıklamasında "Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantı sonrasında Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Sayın Koşukavak ve ekibine verdikleri değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

27 PUAN TOPLADI

Bursaspor'un sezon başında 1 yıllığına anlaştığı Koşukavak Yeşil Beyazlılar'ın başında çıktığı 15 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Koşukavak yönetiminde 27 puan toplayan Bursaspor bu anlamda ligin en iyi 3. Ekibi olsa da 3 puanı silindiği için 15. Haftayı 6. Basmakta geçmişti. Koşukavak özellikle yan ve geri pas oyunu sebebiyle taraftarın tepkisini çekmişti. Taraftar Giresunspor maçında da Koşukavak'ın istifasını istemişti.

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı açıklamada,  istifa iddialarıyla alakalı, "Şimdi öyle bir şey yok. Olsa sizinle paylaşırdık. Şu andaki meselemiz 3 maçı iyi bir şekilde geçip, devre arasına iyi bir derece ile girip, sezon sonu da şampiyon olmak" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.