Hava Durumu

Flaş iddia! Aydın Doğan Hürriyet'i satın mı alıyor?

SuperHaber İzzet Çapa, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın Hürriyet'i geri almak için görüşmelere başladığını iddia etti. Doğan Holding'den iddialara açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Flaş iddia! Aydın Doğan Hürriyet'i satın mı alıyor?

SuperHaber yazarı ve eski Hürriyet yazarı İzzet Çapa, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın Hürriyet'i geri almak için görüşmelere başladığını iddia etti. 

Çapa'nın bu iddiası medya kulislerini heyecanlandırdı. İddianın ardından Doğan Holding'den bir açıklama yapıldı.

DOĞAN HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Doğan Holding'den yapılan açıklamada, "16 Aralık tarihinde ( Bugün ) "Aydın Doğan'ın Hürriyet'i geri almak için görüşmelere başladığı" yönünde SuperHaber.tv adlı internet sitesinde yayınlanan haber ve iddialar tamamıyla asılsızdır. Doğan Grubu daha önce de açıklamış olduğu gibi 2018 yılında büyük ölçüde medyadan çıkmıştır, tekrar yatırım söz konusu değildir. Asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica eder, gereğinin yapılmasını rica ederiz." denildi.

MEDYA SEKTÖRÜ 2020'DE SÜRPRİZLERE GEBE

Doğan Holding, Hürriyet'i Demirören Grubu'ndan satın almak gibi bir niyetleri olmadığını savunsa da önümüzdeki günlerin sektör açısından neleri göstereceği merak konusu. Çünkü, merhum siyasetçi Süleyman Demirel'in ünlü sözüne atfen "Medyada bazen 24 saat bile uzundur..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.