Hava Durumu

Flaş iddia! Gökçek, Altepe ve Uğur birlikte işbirliği içinde

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'nin iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Selvi, istifaları istenen Recep Altepe, Melih Gökçek ve Ahmet Edip Uğur'un iş birliği içinde olduğunu ve istifa etmeme kararı aldıklarına yönelik bilgilerin geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Flaş iddia! Gökçek, Altepe ve Uğur birlikte işbirliği içinde

Türkiye siyaseti Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifaları istenen Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a kilitlendi.

Erdoğan bu 3 belediye başkanının direnmeden görevi bırakması gerektiğini açıklamıştı. Bursa'nın da sorunlu iller arasında olduğunu ifade eden Erdoğan, "Kendi rızalarıyla görevden çekilmezlerse biz gereğini yaparız" açıklamasında bulundu.

Altepe bugün "Görevimin başındayım. Zamanı gelince açıklama yaparız" şeklinde konuştu. Melih Gökçek için ise istifa edeceğini fakat hazırlık yapıldığına dair iddialar var. Ayrıca Gökçek'in,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı son bir görüşmeden sonra istifasını vereceğine dair de iddialar mevcut...

Bu sürecin uzadıkça iki taraf açısından da zorlu bir hal aldığını, bu durumun muhalefet içinde bir malzeme oluşturduğunu ifade eden Abdulkadir Selvi önemli bir iddiada bulundu. Selvi, bu üç belediye başkanının iletişim halinde olduklarını, birlikte hareket ettiklerini ve istifa etmemeye kararlı olduklarına dair bilgiler edindiğini belirtti.

Selvi ayrıca, süreç böyle devam ettiği sürece İçişleri Bakanlığı'ndan görevden alma formülünün devreye girebileceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.