Hava Durumu

Fransa'nın dev kulübü Bursa'da kız 'Neymar'lar arıyor!

29 Haziran 2019 tarihinde resmi açılışını yaparak, 4-18 yaş grubu arasında kız ve erkek öğrencilere Paris Saint-Germain tarafından hazırlanan antrenman programları ile futbol akademi eğitiminin yanı sıra, yabancı dil, beslenme doktoru, spor psikoloğu, spor pedagogu, TFF hakem eğitimleri de vererek Bursa'ya yeni bir soluk getiren Paris Saint-Germain Academy, hayallerini Bursa'dan Paris'e taşıyacak kız Neymarlarını arıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2019 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fransa'nın dev kulübü Bursa'da kız 'Neymar'lar arıyor!

Kadınlar futbolunda dünyanın önde gelen kulüplerinden biri olan Paris Saint-Germain, erkek sporculara verdiği önem kadar kadın futbolculara da önem veriyor. Bu felsefe ile yola çıkan Paris Saint-Germain Türkiye'de yeni kabiliyeleri arıyor. Paris Saint-Germain'in resmi alt yapı akademisi olan Paris Saint-Germain Academy Bursa'da 4-18 yaş grubu kız çocukları için seçme düzenlemeye karar verdi. 


7 Eylül Cumartesi günü saat 11:00'de Nilüfer İhsaniye'de bulunan Asya Spor Merkezi'nde, Paris Saint-Germain Academy Bursa'nın düzenleyeceği ücretsiz kız futbolcu seçmeleriyle kız Neymarlarını arayacak. 
Yapılacak seçmelerde takım içerisindeki iletişim ve futbol becerisine göre belirlenerek 10 sporcuya Paris Saint-Germain Academy Bursa'dan kayıt ücretlerinde burs kazanma fırsatı sunulacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.