Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor'da Freeman gitti, Dusan geldi!

Frutti Extra Bursaspor'da sezona takımın en iyisi olarak başlayan Freeman ayrılırken, Dusan Cantekin kadroya dahil edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2019 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Frutti Extra Bursaspor'da Freeman gitti, Dusan geldi!

Ali ŞAHİN

Sezona beklentilerin üzerinde başlayan Frutti Extra Basketbol'dan resmen ayrılan ilk isim kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Allerik Freeman oldu. ING BSL'de sezona oldukça etkili başlayan ve en çok sayı üreten ilk on isim arasında yer alan Allerik Freeman, önceki gün yapılan antrenmana gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

ALACAĞINI BIRAKTI

Yönetim ve teknik ekibin tüm ısrarlarına rağmen ayarılmakta ısrarcı olan ABD'li oyuncunun Çinden 3 aylığına 300 bin dolarlık bir teklif aldığı öğrenildi. Frutti Extra Bursaspor'dan yıllık 120 bin dolar alan Freeman'ın sözleşmesinde belirtilen 70 bin dolarlık buy-out bedelini de Çin ekibinin ödeyeceği belirtilirken, başarılı guard Yeşil Beyazlılardan alacağı olan 14 bin dolardan da vazgeçti.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bursaspor'un kadroda düşünmediği ve takım bulmasını istediği Riley'den önce takımdan ayrılan Freeman'ın pozisyonunda oluşan boşluk için transfer çalışmaları başlarken kadroda bulunan diğer oyuncuların mukavelelerinde buy-out maddesinin bulunmadığı öğrenildi.

TÜRK STATÜSÜNDE

Öte yandan büyük sıkıntı yaşadığı 5 numara için çalışmalarında son noktaya gelen Frutti Extra Bursaspor yönetimi Türk vatandaşı olan 2.21'cm boyundaki Dusan Cantekin anlaştığı anlaşmaya vardı. 1992 Sırbistan doğumlu oyuncu Türkiye'de son olarak 2018-2019 sezonunda Beşiktaş Sompo Japan forması giymişti. 2018-2019 sezonunda 15 maça çıkan Cantekin 7,8 dakika 4,73 sayı vea 2,4 ribaund ortalamaları tutturmuşu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.