Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor'dan 'lig ertelensin' talebi

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Frutti Extra Bursaspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle spor müsabakalarının seyircisiz olarak yapılması yerine liglerin ertelenmesini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Frutti Extra Bursaspor'dan 'lig ertelensin' talebi

Kulüpten yapılan açıklamada, nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanmasına ilişkin karar alındığı hatırlatıldı.

"Önce sağlık" ilkesinden hareketle seyirciler kadar sporcu ve görevlilerin de sağlığının düşünülmesi gerektiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pek çok ülkede liglerin ertelenmesine ya da askıya alınmasına karar verilmiştir. Mali açıdan bakıldığında spor müsabakalarının seyircisiz oynanması, seyirci hasılatlarında yaşanacak gelir kaybı nedeniyle ciddi mali zorluklar yaşayan tüm kulüplerimiz adına önemli sıkıntılar doğuracaktır. Bu nedenlerle liglerin seyircisiz oynanması yerine liglerin ertelenmesi görüşünde olduğumuzu devletimizin ve ilgili kurumlarının dikkatine arz ederiz. Hiçbir başarı ve değer insan sağlığından önemli değildir. Bu konuda alınacak her türlü karara da saygılı olduğumuzu belirtiriz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.