Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor, Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ne konuk oluyor

Lige iyi bir başlangıç yapan Frutti Extra Bursaspor yarın kadro kurma çalışmalarına devam eden ligin yeni ekibi Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ne konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Frutti Extra Bursaspor, Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ne konuk oluyor

Ali Şahin

ING Basketbol Süper Ligi'nde sezona Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Frutti Extra Bursaspor 2. maçında ligin yeni ekibi Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ne konuk olacak. Yarın saat 15.15'te başlayacak müsabaka Fethiye Beşkaza Spor Salonu'nda oynanacak. Hafta içinde çıktığı ilk Avrupa sınavında Trento'ya kaybeden Yeşil Beyazlılar hem bu yenilginin izlerini silmek hem de BSL'deki zafer serisini sürdürmek için parkeye çıkacak.

TAHKİM KARARI İLE...

Lokman Hekim Fethiye Belediyesi ile Frutti Extra Bursaspor, karşılaşma ile birlikte tarihlerinde ilk kez birbirine rakip olacak. Yarıda kalan geçen sezonu 2. olarak noktalayan Fethiye ekibi Teksüt Bandırma'nın çekilmesinin ardından BSL'le alınmamıştı. Ardından yaşanan süreçte Tahkim Kurulu'nun ligi 16 takımla oynatma kararının ardından yeniden yapılan başvurular sonucunda fikstür çekilmesine rağmen BSL'ye dahil edildi.

FARKLI YENİLDİLER

ING BSL'deki ilk resmi maçını Pınar Karşıyaka önünde oynayan Lokman Hekim Fethiye Baladiyesi karşılaşmadan 92-55 yenik ayrılmıştı. Lige geç davet edildiği için kadro çalışmalarını sürdüren Muğla ekibi mevcut durumda ligin en zayıf kadrolarından birisine sahip. Kadrosunda 3 yabancı oyuncu bulunan Fethiye'de 2 yabancı bu hafta içinde kadroya katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.