Hava Durumu

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Haftanın önemli maçında lider Galatasaray, takipçisi Beşiktaş'ı konuk ediyor. Kaybedenin yarışta büyük yara alacağı haftanın en önemli karşılaşması Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk yarışındaki önemli derbiden galibiyetle ayrılarak, zirvedeki yerini korumaya çalışacak. Galatasaray, Süper Lig'de 30. haftayı 63 puanla lider geçerken, Beşiktaş ise topladığı 62 puanla haftayı averajla ikinci sırada bitirdi. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Serdar Aziz forma giyemeyecek. Cezası biten Pepe bugün forma giyebilecek.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesinde 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sofiane Feghouli, Maicon Roque ve Sinan Gümüş yarın kart görmeleri durumunda, ligin 32. haftasındaki Teleset Mobilya Akhisarspor maçında görev alamayacak. Beşiktaş'ta ise Ricardo Quaresma, Alvaro Negredo ve Dusko Tosic kart görürlerse gelecek haftaki Kayserispor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında uzun süredir maç kaybetmiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Türk Telekom Stadı'nda yaptığı son 17 lig maçında yenilmedi. Süper Lig'de evindeki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 17 müsabakadan 16 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı.

343. BULUŞMA

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'de oynayacakları maçla birlikte 343. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 342 müsabakada sarı-kırmızılıların 120'ye 109'luk galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray ile Beşiktaş rekabeti 22 Ağustos 1924 yılında Taksim Stadı'nda oynanan maçla başladı. O müsabakayı siyah beyazlılar, 2-0 kazandı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, 120 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 109 kez rakibini mağlup etti. 113 müsabakada ise beraberlik çıktı.

29 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Jason Denayer, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Fernando Reges, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis

BEŞİKTAŞ

Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Pepe, Dusko Tosic, Adriano Correia, Gary Medel, Atiba Hutchinson (Tolgay Arslan), Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel, Alvaro Negredo

   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.