Hava Durumu

Galatasaray'da Arda Turan'a PFDK şoku

Ligin 24. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi mücadelesi sonrası, Fenerbahçe Kulübü "saha olayları", Galatasaray da ise futbolcu Arda Turan müsabakadaki "hakareti" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Galatasaray'da Arda Turan'a PFDK şoku

Galatasaray'ın deplasmanda 1-0 kazandığı Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odasında yaşadığı sevincin görüntüleri sosyal medyada ortaya çıkmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Etebo'nun Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde Arda Turan ile Marcao'nun masa üzerinde zıplayarak küfürlü tezahürat yapması Fenerbahçe cephesinden büyük tepkilere yol açmıştı. Görüntüler sonrası TFF'den son dakika açıklaması geldi.

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe derbisi sonrasında soyunma odasındaki hakareti nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. TFF'den yapılan açıklamada, ''GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu ARDA TURAN'ın 06.02.2021 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 09.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.