Hava Durumu

Gece yarısı katliam! Lüks araçla gelip ikisini de öldürdüler

İstanbul'da gece yarısı kan donduran çifte cinayet yaşandı. Adalet Bike ile park halindeki otomobilinde sohbet eden Gökhan Denli, yanlarına yanaşan lüks araçtan inen kişiler tarafından öldürüldü. Saldırganlar kadını zorla otomobillerine bindirerek kaçırdı. Adalet Bike'nin cansız bedeni birkaç saat sonra yol kenarında tanınmayacak halde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2021 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2021 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gece yarısı katliam! Lüks araçla gelip ikisini de öldürdüler

İstanbul'da Gökhan Denli (30) ile Adalet Bike'nin içerisinde bulunduğu otomobil, dün saat 01.00 sıralarında Büyükçekmece Kültür Park yanında duruyordu. Bu sırada yanlarına lüks bir araç geldi.

Araçtan inen kişilerle Gökhan Denli arasında kavga çıktı. Gökhan Denli'yi çok sayıda bıçak darbesi ve 7 kurşunla öldüren kişiler, yanındaki Adalet Bike'yi zorla otomobillerine bindirerek kaçtı.

ARAÇ KAZA YAPMIŞ HALDE BULUNDU

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre, kaçırılan kadının cansız bedeni de birkaç saat sonra, otomobilden atılarak parçalanmış halde D-100 Karayolu kenarında bulundu. Yüzü tanınmayacak hale gelen kadının vücudunda derin kesik izleri vardı. 

Polis ekipleri sabaha karşı Jaguar marka otomobili Büyükçekmece'de kaza yaptıktan sonra terk edilmiş olarak buldu. Otomobilde detaylı parmak izi ve DNA incelemesi yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.