Hava Durumu

Gelecek Partisi Bursa İl binası açılışı koronavirüs nedeniyle ertelendi

Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, dünyayı saran korona virüs salgını tehdidine karşı tedbir amaçlı olarak 29 Mart 2020 tarihinde açılmasını planladıkları il başkanlık binasının açılış törenini salgın tehdidinin gidişatına göre ileri bir tarihe ertelediklerini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gelecek Partisi Bursa İl binası açılışı koronavirüs nedeniyle ertelendi

Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Bursa'da teşkilatlanma yapılarını tamamladıklarını belirterek, oluşturdukları yönetim kurulu ile birlikte Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da katılımları ile gerçekleştirilmesi planlanan korona virüs salgın tehlikesi nedeniyle önlem amaçlı olarak ertelediklerini belirtti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Alpaslan Yıldız, oluşturdukları yönetim kurulları ile birlikte Fomara'da açacakları il başkanlık binalarında Bursamız ve Türkiye'nin geleceği adına atılan tüm adımların takipçileri olarak doğruları destekleyerek, yapılan yanlışları gerekçeleri ve çözüm yolları ile ilgili makamlar ve kamuoyu ile paylaşarak değer üreten çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

ÜLKEMİZ VE BURSA İÇİN VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARMIZA BAŞLIYORUZ

Gerçekleştirilmesi planlanan ancak virüs salgınına karşı tedbir amaçlı olarak ertelenen açılış töreni ile birlikte kamuoyuna duyurmayı düşündükleri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vakit geçirmeden çalışmalarına başlayacaklarını belirten Alpaslan Yıldız, "Yönetim kurulumuz ve tüm çalışmalarımız Bursamız, ülkemiz adına hayırlara vesile olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.