Hava Durumu

Gelecek sezon Bursaspor Durmazlar için daha zor olacak

Bugünkü yazısında Türkiye Basketbol Ligi'ndeki takımları değerlendiren yazarımız Ali Şahin, Bursaspor Durmazlar için gelecek sezonun daha zor olacağı yorumunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gelecek sezon Bursaspor Durmazlar için daha zor olacak

İşte Ali Şahin'in yazısı:

TBL'de, birkaç sene öncesinde Darüşşafaka Doğuş ile başlayan ve büyük paralar harcanarak oluşturulan zirve takımları sayısı her yıl artıyor. Bu durum ligin kalitesini yükseltirken, Türkiye'de basketbolun ne kadar gelişim gösterdiğini de gözler önüne seriyor.

2013-14 sezonunda Darüşşafaka Doğuş ile başlayan furyaya 2014-15'te Denizli Basket dahil olmaya çalışsa da normal sezonu lider tamamlayan takım play-off kurbanı olmuştu. 2015-2016'da TOFAŞ, TBL'yi başladığı gibi şampiyon bitirdi. Geçen yıl da büyük yatırımlarla kurulan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediye, Nesine.com Eskişehir Basket ve Acıbadem Üniversitesi muhteşem kadrolarıyla son 4 takım arasında yer aldı. Geçen sezonun en büyük sürprizi Afyon Belediye'yi eleyen ve son 4'e kalan Bursaspor Durmazlar oldu. Diğer rakiplerine göre bütçesi çok az olan Yeşil Beyazlılar, adeta insanüstü bir çaba göstermesine rağmen averajla BSL'ye çıkamadı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.