Hava Durumu

Gemlik başladı, Final bitirdi!

Türkiye Basketbol Ligi'nde yeni sezona fırtına gibi başlayan ve Federasyon Kupası Apoleti ile maçlarına çıkan Final Gençlik 3. haftada bir başka Bursa ekibi Gemlik Basketbol'u konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik başladı, Final bitirdi!

Ali ŞAHİN

Sahasındaki Sansasyonel Mamak zaferinin ardından Bandırma'da kaybeden Final Gençlik henüz galibiyetle tanışamayan Gemlik Basketbol karşısında da 2. Yarıdaki rahat oyunuyla galip gelmeyi başardı. Karşılaşma yüksek skor yüküyle başlarken ilk çeyreği ev sahibi takım 25-21 önde tamamladı. Karşılaşmanın 2. çeyreğinde savunma reaksiyonlarını artıran Gemlik Basketbol, Final skorerlerine 16 sayı şansı verince soyunma odasına 48-41 önde gitti.

Fark çok açıldı

Maçın ikinci yarısında ise bambaşka bir Final Gençlik sahaya çıktı. Rakibini hataya sürükleyen ve savunmada iyi işler çıkaran son Federasyon Kupası şampiyonu 10 dakikada rakibine 13 sayı şansı tanırken rakip potaya 34 sayı atmayı başardı. Devreye 7 sayı geride giren Final Gençlik son 10 dakikaya 75-62 önde başladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde takımlar daha dengeli bir oyun sergilerken son 2 dakikaya 89-75 Final Gençlik üstünlüğü ile girildi. Karşılaşmanın kalan kısmanda da oyun üstünlüğünü bırakmayan Final karşılaşmayı 15 sayı farkla 98-83 kazanarak 3. Maçında 2. Zaferini yaşadı. 3. Maçından da yenilgiyle ayrılan Gemlik Basketbol ise ilk TBL zaferi hayallerini gelecek haftaya bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.