Hava Durumu

Gemlik Belediyesi'ne duygulandıran bağış!

Ankara Gazi Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisi Alper Cila, Gemlik Belediyesi'ne 3 adet köpek kulübesi, 2 adette kedi evi bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik Belediyesi'ne duygulandıran bağış!

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencisi Alper Cila, 2.sınıf eğitim görevlileri olan Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan, Dr. Öğr. Üyesi Murat Önder, Dr. Cemil Yavuz, Barış Gür tarafından final projesi olarak verilen "Sokak Hayvanları İçin Ürün Tasarımı" konulu ödevi için kedi ve köpek barınağı tasarımı yaptı. Kendi imkânlarıyla 3 tane köpek kulübesi ve 2 tane kedi evi yaparak Gemlik Belediyesi'nin Umurbey Hayvan Barınağına bağışta bulundu.

Genç öğrencinin yaptığı bağışa teşekkür eden Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Hakan Uğur, "Öğrenci kardeşimin gösterdiği davranışın herkese örnek olması gerekir. Kardeşimiz sayesinde sokakta yaşayan canlarımız yeni evlerine kavuşacak, kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korunacak. Bize bağışladığı bu kulübeleri Gemlik'in çeşitli noktalarına yerleştireceğiz. Bizler belediye olarak sokakta yaşayan minik dostlarımıza karşı görevlerimizi eksiksiz yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen bu tür destekler bizleri sevindiriyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.