Hava Durumu

Gemlik'in Stratejik Planı kabul edildi

Gemlik'in gelecek 5 yılını belirleyen 'Stratejik Plan'ı Meclis'ten oy birliği ile kabul edildi. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi'nin gücünün yettiği ve nefesi el verdiği kadar koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik'in Stratejik Planı kabul edildi

Gemlik Belediye Meclisi Ömer Kahraman hizmet binasında toplandı. Toplantının ana gündem maddesi olan ve ilçenin gelecek 5 yılını belirleyen Stratejik Plan, Meclis'te oy birliğiyle kabul edildi. Gemlik Belediyesinin iç ve dış paydaşlarla gerçekleştirdiği Stratejik Plan'ın gerçekleşmesi için bütün belediye meclis üyelerinin ter akıtacağını bunun da mutluluk verici olduğunu ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

'DOĞRU İŞE OMUZ VERİN'

Doğru işler yapıldığında tüm belediye meclis üyelerinin destek verdiğini kaydeden Sertaslan, "Bugüne kadar geçen altı aylık süre içerisinde doğru iş olduğu sürece destek ve omuz verdiniz. Böyle yapmaya devam edin lütfen bu plan sadece şahsımın değil Gemlik'in beş yılının planıdır" dedi.

'GEMLİK'İ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'

Zeytinin başkenti ve Marmara'nın incisi olma hedefini yineleyen Başkan Sertaslan, Gemlik'te herkesin bu hedefe kilitlendiğinin altını çizdi. Gemlik Belediyesi'nin gücünün yettiği ve nefesi el verdiği kadar koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğini söyleyen Başkan Sertaslan, "Belediye ile paydaş olan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetle vatandaşın doğru proje olarak nitelendiği projeleri omuz omuza yapmayı hedefliyoruz. İç ve dış paydaşlarla Gemlik'i omuz omuza ileriye taşıyacağız" dedi.

'HAYIRLI OLSUN'

Gemlik Belediye Meclisi'nin doğru işler yaptığı sürece komşumuz sayılan Eskişehir'in, İstanbul'un ve üç milyon Bursalı yurttaşın faydasına olacağını söyleyen Sertaslan, "2020 - 2024 Stratejik Plan'ın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.  Gemlik Belediyesi 2020 - 2024 Stratejik Planı Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Partili meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.