Hava Durumu

Gemlik Rotary ve Rotaract fark yaratacak

Gemlik Rotary ve Gemlik Rotaract Kulüplerinde yeni dönem başladı.Gemlik Atamer Otel'de düzenlenen programda yapılan devir teslim törenine kulüp üyeleri ve davetliler katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik Rotary ve Rotaract fark yaratacak

-Feyzi Sarıkaya-

Gemlik Rotary ve Rotaract Kulüplerinin devir teslim töreninde 2016-2017 dönem başkanı Nilüfer Toprakçı görevini Necmi Hasbudak'a devrederken, Gemlik Rotaract Kulübü Başkanı Fikret Bekmezci bir dönem daha başkanlık görevini sürdürecek.

Törene katılan 2016-2017 Dönem Guvernörü İsmail Rodoplu, "Bütün kulüplerimiz birçok proje üretti. Projeleri ve yaşattıkları gurur için Gemlik Rotary Kulübüne teşekkür ederim. İnsanlığa hizmet yolunda fark yaratan projelerle devam edeceğiz." diye konuştu.

Başkanlığı devralan 2017-2018 Dönem Başkanı Necmi Hasbudak, geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Hasbudak, "Bu dönem 'Rotary İnsanlığa Hizmet Eder' temasıyla projeler ürettik. Yeni dönemde, 'Rotary Fark Yaratır' temasıyla projeler üretmeye devam edeceğiz." Konuşmalar ve plaket töreninin ardından devir teslim törenine tamamlandı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.