Hava Durumu

Gemlik'te KPSS adaylarına müjde!

Gemlik'te 3 yıldır dil öğrenme ilgi ve sevgisini geliştirip yaygınlaştıran Amerikan Kültür Eğitim Kurumları KPSS'ye hazırlanan devlet memuru adaylarını da unutmadı. Yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Amerikan Kültür Gemlik Şubesi, kurs portföyüne yeni bir alan daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik'te KPSS adaylarına müjde!

-Feyzi Sarıkaya-

Devlet memuru olmak isteyen adayların korkulu rüyası olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) konusunda da taşın altına elini koyan Amerikan Kültür Eğitim Kurumları, uzman öğretmen kadrosu ile Gemlik'li memur adaylarına 2017-2018 döneminde KPSS kursu alanında da hizmet verecek. Kurucu Erhan Kaya yaptığı açıklamada KPSS adaylarını Amerikan Kültür Marka güvencesi ve uzman bir kadro ile sınava hazırlayacaklarını dile getirdi.

Amerikan Kültür Online eğitimleri ile ciddi avantajlar sağlıyor

Sınava hazırlanan memur adaylarını kurs merkezinde verilen eğitimlere ilave olarak, Online KPSS hazırlık sistemi ile de destekleyeceklerini ve bunun Gemlik'te bir ilk olduğunu belirten Kaya, yapılacak olan Türkiye Geneli deneme sınavlarıyla adayların, bilgi düzeylerinin objektif olarak ölçülüp değerlendirileceğini, tespit edilen eksikliklerin ise ek dersler ile giderileceğini belirtti.

Uzman öğretmen kadrosu, geniş KPSS konu anlatım kaynakları, Online KPSS hazırlık sistemi, Soru bankaları ve Türkiye Geneli deneme sınavları ile Talim Terbiye Kurulunun son hazırladığı müfredata uygun, hafta içi ve hafta sonu kurs programlarının bulunduğunu belirten Kaya ''tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.