Hava Durumu

Gemlik'teki hayvan barınağından korkunç iddialar!

Gemlik Umurbey'deki barınağa tedavi için götürülen hayvanların bilerek öldürüldüğü yönündeki iddiaları köşesine taşıyan yazarımız Feyzi Sarıkaya, daha önce işkence görmüş ve bir hayvanseverin yardımıyla hayata tutunan bir köpeğin yine bu barınağa götürüldüğünü ve sonrasında neler olduğunu anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik'teki hayvan barınağından korkunç iddialar!

Birçok hayvansever, sokakta gördüğü hasta, kaza geçirmiş veya bakıma muhtaç hayvanlar için Gemlik Belediyesi'ne bağlı Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yardım istiyor. Ancak barınağın nakil araçlarının eksikliği, geç gelmesi ve ilgisizliğinden yakınıyor herkes. Hayvanlara kötü muamele yapıldığı, yeterince önem gösterilmediği iddia ediliyor.

Bu iddiaların en son örneği ise Kumsal Sokak'ta yaşayan, çevre esnafının beslediği, kimseye zararı olmayan Bıdık oldu. Birkaç gün önce yine kendisini çok seven ve kendisini besleyen Fatma ablanın dükkânının önünde, onun gelmesini bekliyordu. Onu çok seven Fatma abla geldiğinde şimdiye değin yapmadığı bir şey yapmış Bıdık. Fatma ablayı dükkânına sokmamış enteresan bir şekilde. Fatma abla da "Bu Bıdık'ta bir iş var!" deyip, bakmış sağına soluna, "Bir şey mi oldu acaba!" diye. O esnada kulağındaki kanı görmüş...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.