Hava Durumu

Gergin anlar... MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Şef Mehmet Yalçınkaya ile Barbaros arasında gergin anlar yaşandı. Tatlısının olduğu buzdolabının kapağının açık olduğunu fark etmeyen Barbaros, ünlü şefi çileden çıkardı. 15 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gergin anlar... MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef 15 Aralık 2020 tarihli son bölümde hem haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu hem de ödül oyunu oynandı. Barbaros ile Mehmet Şef'in tartışması geceye damgasını vururken ödül oyunu kazananı ile eleme adayı da belli oldu. 

MASTERCHEF SON BÖLÜM DETAYLARI!
MasterChef 15 Aralık 2020 tarihinde yapılan son bölümde; 25 bin TL'lik ödül oyununu kazanan yarışmacı ile ikinci eleme adayı belli oldu...

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te ödül oyunu sonrası 5 yarışmacının tamamı direkt eleme oyunu için tezgah başına geçti. Barbaros, Serhat, Emir, Özgül eleme oyununda Danilo Şef'in özel tarifi olan Aranjman yapmak için mücadele verdi. Takım oyununun oynanmadığı gecede yarışmacılar Danilo Şef'in tekniğine göre yemeklerini hazırladı. MasterChef'te potaya giren Eray'ın ardından ikinci eleme aday Barbaros oldu. Gecenin birincisi ise Serhat seçildi.

Mehmet, Danilo ve Somer Şef yarışmacılara verdikleri sürenin ardından yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. Gecenin birincisi Serhat, ikincisi Özgül olurken üçüncü isim Emir oldu. Barbaros ise eleme potasına girdi. Eleme adayı olan Barbaros Somer Şef'in nasıl hissediyorsun sorusuna kendimi potaya hazırlayacağım şeklinde yanıt verdi.
 

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 
MasterChef Türkiye'de eleme oyunu öncesi yarışmacılar Bolu'ya konuk oldu. 25 bin TL değerindeki para ödülü için yarışmacılar önemli misafirlere yemek hazırladı.

Eray, Barbaros, Serhat, Özgül ve Emir'in hazırladıkları menüyü özel misafirler tattı ve şefler oylamaları açıkladı. Bolu'da oynanan ödül oyununu kazanan yarışmacı olan Eray oldu. Eray böylece MasterChef'te 25 bin TL'yi alan isim oldu.
 

ELEME TADIMINDA GERGİNLİK
Eleme oylamasında Mehmet Şef Barbaros ve Özgül'ün kendilerini saldıklarını ve daha dikkatli olmaları ikazında bulundu. 

  

Barbaros'un dolabın kapağını açık bıraktığını söyleyen Mehmet Şef'e Barbaros da sesini yükselerek cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.