Hava Durumu

Google, Türkiye'nin en fazla aranan dizilerini açıkladı

Google, Türkiye'de 2020 yılında en fazla aranan dizleri açıkladı. Sadakatsiz dizisinin zirvede bulunduğu listede, yılın son dönemlerine doğru yayınlanan ve büyük yankı uyandıran Bir Başkadır, 9'uncu sırada yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2020 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2020 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Google, Türkiye'nin en fazla aranan dizilerini açıkladı

1- Sadakatsiz

Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinden uyarlandı. Dizinin senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleminden çıkarken; yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Kanal D'de yayınlanan dizinin başrollerini ise Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Geçmişteki travmaların günümüze yansımalarına ve kadın-erkek ilişkilerine odaklanan yapım, dram ve psikolojik gerilim türünde.



2- Mucize Doktor

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran "Mucize Doktor" FOX'ta yayınlanıyor. Dizi, Savant sendromuna sahip otizmli bir bireyin yaşadıklarını anlatıyor.

3- Masumlar Apartmanı

TRT-1 ekranlarında her salı gösterime giren Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'na ait olan ve Haziran 2020 tarihinde yayınlanan 'Madalyonun İçi' adlı kitabından Deniz Madanoğlu tarafından uyarlandı. Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.



4- Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı, yönetmen koltuğuna Altan Dönmez'in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı bir romantik komedi dizisi. Başrollerde Hande Erçel ve Kerem Bürsin var.

5- Alev Alev

Alev Alev, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayınlanan aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan yapımın başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'i izliyoruz.

6- Kırmızı Oda

Kırmızı Oda, yönetmeliğini Cem Karcı'nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı dram ve psikolojik türündeki televizyon dizisi. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eseri ve çeşitli bölümler derlenerek televizyona uyarlandı. TV8'de yayınlanan dizinin hayli geniş olan oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan, Halit Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Melisa Sözen, Burcu Biricik, Beyti Engin, Füsun Demirel, Ruhi Sarı, Canberk Gültekin ve Hande Doğandemir.

7- Bay Yanlış

Bay Yanlış, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'ın yaptığı, senaryosu Aslı Zengin ve Banu Zengin ikilisi tarafından kaleme alınan, başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin olduğu yapım, bir romantik komedi dizisi.

8- Menajerimi Ara

Menajerimi Ara, yönetmeliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yaptığı, senaryosu Ekin Atalar tarafından kaleme alınan televizyon dizisi. Drama ve komediyi harmanlayan dizi, popüler bir yetenek ajansında dört menajerin asistanlarıyla birlikte yaşadıklarını merkeze alıyor.

9- Bir Başkadır

Bir Başkadır, Netflix'te 12 Kasım 2020'de gösterime giren, Berkun Oya'nın yazıp yönettiği dizi. Yapımcılığını Krek Film adına Ali Ferhunde ve Nisan Ceren Göçen'in üstlendiği dizinin kurgusu Ali Aga'ya ait. 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Nesrin Cavadzade, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler yer alıyor.

10- Aşk 101

Aşk 101, ilk sezonu 24 Nisan 2020'de Netflix platformunda yayımlanan, senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer'in birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki internet dizisi. Dizinin ikinci sezon çekimlerine 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. Dizide Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kubilay Aka başrolleri paylaşıyor. Yapım bir süre 'sansür' tartışmasıyla da gündeme gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.