Hava Durumu

Görükle Spor Kulübü'ne anlamlı ziyaret

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, son dönemde başta güreş ve bilek güreşi olmak üzere yetiştirdiği milli sporcularla Türkiye'ye, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazandıran Görükle Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Görükle Spor Kulübü'ne anlamlı ziyaret

-İSMAİL ARSLAN-

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin'i ağırlayan Görükle Spor Kulübü (GFC) Başkanı Kadir Gırdoğlu, amaçlarının Türkiye'nin geleceği olan gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi.  Şahin'e kulüp tesislerini de gezdiren ve aynı zamanda kendisi de milli bir sporcu olan Kadir Gırdoğlu, her ailenin küçük yaştan itibaren çocuklarını spora yönlendirmesinin önemli olduğunu belirtti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilek güreşinde ve güreşte dünya şampiyonu olan sporcuları tebrik eden Şahin, "Sayın Gırdoğlu da son veteranlar şampiyonasında ülkemize güreşte altın madalya kazandırdı. Şampiyonların kulüp başkanı da bir şampiyon... Örnek bir kulüp çalışması söz konusu" ifadelerini kullandı.

DESTEK SÜRECEK

Amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla spor kulüplerine yapılan yardımların çok önemli olduğuna dikkat çeken Doç. Dr. Süleyman Şahin, "Amatör spor kulüpleri halkımızın ve gençliğimizin spor yapmasına, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunmasına yardımcı oluyor. Bu kulüpler aynı zamanda uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştiriyorlar. Biz de devlet olarak, bu konuda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Diğer kulüplerimiz gibi GFC'ye de desteğimiz sürecek " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.