Hava Durumu

Görüntüler infial yarattı! Plajda rezalet...

Bir plajda güpegündüz çekilen şoke edici görüntüler, internette yayılır yayılmaz tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyadan tepki yağan videoya, "iğrenç" diyen de oldu, tepkisini ağır sözlerle dile getiren de. Milyonlarca kez izlenen görüntüleri kaydeden genç adam ise, "Bu kadar patlama yapacağını düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Görüntüler infial yarattı! Plajda rezalet...

Bir annenin, "neredeyse işlek bir yola girmek üzere olan" başıboş çocuğuyla yeniden bir araya geldiğinde neredeyse hiç tepki vermemesi sosyal medyada günün konusu oldu. Kadının "duygusuz" tepkisi, internette şiddetli bir tepkiye yol açtı. Milyonlarca kez izlenene görüntüler viral oldu.

HIZLA MERDİVENLERİ TIRMANIYORDU 

Geçen ay Dymchurch, Kent'teki bir plajda kaydedilen görüntülerde, Canterbury'den 32 yaşındaki Michael Currid, anne ve babasını arayan küçük bir çocuk buldu.

Michael, çocuğu, arabaların hızla geçtiği işlek bir yola çıkan merdiveni tırmanırken buldu. Ardından yakındaki insanlara çocuğun kendilerine ait olup olmadığını sordu.

"ANNE" DİYE SESLENDİ... 

Tam o sırada bir yandan telefonla konuşan diğer elini de çocuğa doğru uzatan bir kadın, Michael'a doğru yanaştı. Michael'ın kucağındaki çocuk ona "anne" diye seslendi.

Kadının cansız tepkisi, Michael ve olayı filme çeken 28 yaşındaki grafik tasarımcı ortağı Lex Hartop'un Pazartesi günü klibi TikTok'ta paylaşmasının ardından sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

"İĞRENÇ..." 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Yani gerçekten umursamadı mı? Endişeli değildi. minnettar değil. Vay canına, iğrenç..." diye yazdı. Bir diğeri ise "Adama teşekkür bile etmemesi ve telefonla kınuşmaya devam etmesi..." yorumunda bulundu.

Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı da "Bakamayacaksan çocuk yapma!" yorumunda bulundu. Annenin tepkisizliğine sinirlenen bir diğer kişi ise, "Ben olsam deliye dönerdim, kadın telefonu bile kapatmadı" ifadelerini kullandı.

İSYAN ETTİLER 

Kadın tek kelime edemeyince hem Michael hem de görüntüleri kaydeden Lez şaşkına döndü ve "Şaka mı yapıyor" diye isyan etti. Lex, "Michael ve ben kumsalın kenarından aşağı doğru yürüyorduk ki, bir bebeğin basamakları tırmandığını fark ettik" dedi.

"Bebek, sahilden işlek bir yola çıkan beton basamakları sürünerek tırmandı. Bebek uzun bir yol kat etmiş olmalı veya görmezden gelinmiş ya da kimse tarafından fark edilmemişti."

BU KADARINI KİMSE BEKLEMİYORDU 

Lex sözlerine şöyle devam etti: "Bebeğin kız olduğuna inanıyoruz. Bebek, annesinin uzaktan döndüğünü görünce "anne" dedi. Michael onu geri verirken anne hiçbir şey söylemedi."

Yaşananlardan ötürü şoke olduk ve bunu arkadaşlarımız ile ailemizle paylaşmak istedik. Bu kadar büyük bir patlama yapmasını beklemiyorduk" diye ekledi Lex.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.