Hava Durumu

Gözyaşları sel oldu... Şehidin cenazesi Bursa'da!

Suriye'de terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın cenazesi memleketi Bursa'ya gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gözyaşları sel oldu... Şehidin cenazesi Bursa'da!

Suriye'nin Tel Rıfat kırsalında dün akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır için Gaziantep Havaalanı'nda tören düzenlendi.

Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, askeri erkan ve protokol üyeleri katıldı. Şehit Gökhan Çakır'ın naaşı, törenin ardından askeri uçakla memleketi Bursa'ya gönderildi.

 Oturdukları eve dev Türk bayrağı asılan şehidin babası Hasan Çakır taziyeleri kabul ediyor. 

Nikah kıydı ama düğünü yapamadı

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın 2 ay önce pandemi nedeniyle nikah kıydığı, düğününü ertelediği öğrenildi. Şehidin eşi ise Balıkesir'de babasının evinde olduğu için, acı haberi alınca İnegöl'e geldi. Şehit Gökhan Çakır'ın cenazesi birliğinde yapılan törenin ardından memleketi Bursa'ya gönderilecek. Çakır'ın naaşı Yenişehir havaalanından alınıp İnegöl'e getirilecek. Daha sonra ikindi namazının ardından İnegöl OSB Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından İnegöl'de bulunan şehitlikte toprağa verilecek.
 


 

,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.