Hava Durumu

Grammy Ödülleri'nde sahne alacak isimler belli oldu!

Dünyanın en büyük müzik organizasyonu olan Grammy Ödülleri, bu yıl koronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenmişti. Tüm müzik dünyasını bir araya getiren en prestijli ödül töreni 'Grammy Ödülleri' 14 Mart'ta Los Angeles Staples Center'da düzenlenecek. Covid-19 önlemleri nedeniyle seyirci alınmayacak olan ödül töreninde ünlü isimler sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Grammy Ödülleri'nde sahne alacak isimler belli oldu!

14 Mart günü düzenlenecek olan 63. Grammy Ödül Töreninde sahne alacak yıldız isimlerin listesi yayınlandı. Komedyen ve televizyon sunucusu Trevor Noah'ın sunacağı ödül töreninde Taylor Swift, Billie Eilish, Harry Styles, Cardi B ve Dua Lipa gibi dünyaca ünlü isimler hit olmuş şarkılarını seslendirmek için gecede sahne alacaklar. Hayranları ünlü isimlerin sahneleri için oldukça heyecanlı.

Covid-19 sebebiyle 31 Ocak'tan 14 Mart'a ertelenen ödül töreninde sahne alacak diğer isimler ise ; Doja Cat, Bad Bunny, BTS, John Mayer, Marren Morris, Megan Thee Stallion, Black Pumas, DaBaby, Post Malone, Roddy Ricch, HAIM, Brandie Carlile, Mickey Guyton, Brittany Howard, Chris Martin, Miranda Lambert ve Lil Baby gibi ünlü yıldızlar listede yer alıyor.

6 dalda adaylıkları bulunan ve gecede sahne alacak olan isimler Taylor Swift, Dua Lipa ve Roddy Ricch arasında büyük rekabet ve heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle bu sene seyirci almayacak olan ödül töreni, 31 Ocak'tan 14 Mart'a ertelenmişti. Yüksek önlemler alınarak 14 Mart'ta düzenlenecek olan 63. Grammy Ödül Töreni Amerikan kanalı CBS'de yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.