Hava Durumu

Gül'ün adaylık açıklamasına hükümetten ilk tepki!

Abdullah Gül'ün 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Kardeşlik hukuku, vefa duygusu ve siyasi ahlak, 'Kardeşim Gül' hitabına, 'Kardeşim Erdoğan' mukabelesinde bulunmayı gerektirirdi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gül'ün adaylık açıklamasına hükümetten ilk tepki!

AK Parti'den şahsına yönelik gelen eleştiriler için "Başlarını iki ellerinin arasına alıp bugün söylediklerini bir muhasebe etsinler" açıklaması yapan Abdullah Gül'e partiden cevap geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Başımızı elimize aldığımızda Gül hakkında olumlu bir şey düşünmeyiz" ifadelerini kullandı.

ABDULLAH GÜL 'ADAY OLMAYACAĞIM' DEMİŞTİ

İstanbul'da Ayazağa Kasrı'nda gazetecilerin karşısına çıkan Abdullah Gül, "Erken seçimlerle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu'nun ismimi zikretmesiyle başlayan hareketlilik benim dışımda gelişti. Geniş bir mutabakat söz konusu olursa üstüme düşeni yapmaktan çekinmeyeceğimi söylemişimdir. Temel Bey'in yaptığı görüşmeler neticesinde böyle bir mutabakatın olmadığı görülmüştür. Böylece adaylığımla ilgili bir süreç artık söz konusu değildir" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.