Hava Durumu

Gülperi dizisinin 6. bölüm fragmanı nefes kesti

Show TV'de ekrana gelen Gülperi dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerçekleri avukat Kadir'den öğrenen Hasan amcası Ejder'le büyük bir savaşa giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gülperi dizisinin 6. bölüm fragmanı nefes kesti

Yapımını Tims&B'nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, Show TV'nin iddialı dizisi "Gülperi"nin merakla beklenen altıncı bölüm tanıtımı yayınlandı. Şeyma'nın Gülperi'nin karşısına çıktığı, Kadir'in Gülperi'ye para vereceğini öğrenen Artemis'in babasına tepkisinin sert olduğu tanıtımda Can'ın annesine yardım ettiği duygusal anlar dikkat çekiyor. Şeyma ve Kadir'in arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Hasan ve Ejder'in kavgası heyecanı yükseltiyor. Kapıyı açan Gülperi'nin yaşadığı şaşkınlık ise merak uyandırıyor.

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülperi'nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 5. bölümünde Hasan'ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi ile Kadir onun özgürlüğü için çözüm yolları aradı. Teminatla hapishaneden kurtulacağını öğrenen Yakup ise Gülperi'yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yaptı. Hasan'ın gerçekleri öğrenmesi için elinden geleni yapan Kadir, her şeyi ona anlattı. Yakup, Hasan'ın velayeti karşılığında parayı vereceğini söyleyince Gülperi'nin tepkisi çok sert oldu. Yakup'tan hesap soran Hasan, annesinin mektuplarını okuyunca gözyaşlarına boğuldu. Gülperi'nin Hasan'ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince çaresiz kalan Gülperi, Yakup'un teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Gülperi'nin Hasan'ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girdi. Hapishaneden çıkan Hasan ya tüm gerçekleri öğrendiği annesi Gülperi'yi ya da kendisini pazarlık konusu yapan dedesi Yakup'u seçecekti. Çok zor bir seçimle baş başa kalan Hasan ne yapacaktı?

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın üstlendiği Gülperi'nin yeni bölümü Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.