Hava Durumu

Gülşen son haliyle Serenay Sarıkaya'ya benzetildi!

Fit halleri ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, son haliyle oyuncu Serenay Sarıkaya'ya benzetildi. Mini şortlu ev haliyle sosyal medyada gündem olan Gülşen, dikkatleri üzerine çekti.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gülşen son haliyle Serenay Sarıkaya'ya benzetildi!

Gülşen, 2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, 2017'de oğulları Azur Benan'ı kucaklarına almanın sevincini yaşamıştı.

Son olarak şortlu ev halini "Yeni şarkımı hemen şimdi dinletebilsem" ve "Böyle güzel olmasam" notlarını düşerek paylaşan güzel şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından Serenay Sarıkaya'ya benzetildi.

Takvim'in haberine göre; paylaşımın ardından sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren 44 yaşındaki Gülşen'in güzellik sırları merak konusu oldu.

SIRRI SUSAM YAĞI

Fit görüntüsünü her daim koruyan Gülşen, haftanın belirli günleri detoks içecekleri tüketiyor. Popçunun bir diğer sırrı ise susam yağı.

Güzel şarkıcı, uyanınca hemen florürsüz diş macunuyla diş temizliği yapıyor. Ardından 1-2 tatlı kaşığı susam yağı ile dilini temizliyor. Gülşen, suyu ise oda sıcaklığında tüketip Ph'ının yüksek olmasına dikkat ediyor.

AKSESUARLARININ FİYATI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Gülşen, sosyal medyada yeni aksesuarlarını paylaşmış; ünlü popçunun saat ve yüzüğünün fiyatı magazin gündemine konu olmuştu. Güzel şarkıcının dünyaca ünlü bir markaya ait saat ve yüzüğünün toplam değerinin 111 bin TL olduğu öne sürülmüştü.

İSPANYA'DA YENİ HAYAT

Geçtiğimiz aylarda Barselona'nın sahil kasabası Costa Brava'dan 4 milyon liraya villa alan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, aldıkları villaya bir stüdyo yaptırmış ve İspanya'daki yeni evlerine yerleşmişti. Güzel şarkıcı, oğlu Azur Benan'ın eğitimi için bu kararı aldığını açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.