Hava Durumu

GÜMTOB'un yeni başkanı Ersin Yazıcı oldu!

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) olağan genel kurul toplantısı, Almira Otel'de düzenlenen 35. Yıl Yemeği ile birlikte yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
GÜMTOB'un yeni başkanı Ersin Yazıcı oldu!

GÜMTOB Derneği üyelerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen Olağan Genel Kurulun açılış konuşmasını Başkan Mehmet Haluk Beceren yaptı.

Beceren, "Bizden istenen her türlü hizmeti her daim vermeye hazırız fakat bayrak değişimi gerekiyor sizlerin huzurunuzda bugün bu değişimi de yaptık katılımınıza teşekkür ediyorum" dedi.

Beceren'in ardından söz alan GÜMTOB Derneği'nin yeni başkanı Ersin Yazıcı,  "Bana ve ekibime gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim, 18 yıldır GÜMTOB ailesine emek veriyoruz, bu ailenin bana verdiği katkılarla bugün karşınızdayım. Beni bu göreve layık gören GÜMTOB ailesine teşekkür eder tüm yönetim kurulu üyelerimizle güzel ve başarılı işlere imza atmayı temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ersin Yazıcı başkanlığındaki yönetim kurulu, Mustafa Sezencan, Cengiz Tokatlı, Ali Akol, Erhan Akbaş, Fikret Karaçalı, Baki Mert Eken, Kadir Temizel, Emin Sarper, Ali Ulvi Gümüşhan, İsmail Murat Kurşun, Buğra Artıç, Burak Beceren, Mehmet Can Yazıcı ve Çetin Ceylan'dan oluştu.

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve TÜROFED Delege Asıl ve Yedek üyeler seçilmesinin ardından Alluna Havuzbaşı'nda düzenlenen akşam yemeğinde GÜMTOB 35. yılı da özel pasta kesimi gerçekleşti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.