Hava Durumu

Güpegündüz duvara çıktı! Gözünü karartıp koştu

Bahçedeki kaos sürerken genç kadın kadraja girdi, o andan sonra yaşananlar sosyal medyada bomba etkisi yarattı. 65 milyondan fazla izlenen görüntüler, tüyler ürpertici.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Güpegündüz duvara çıktı! Gözünü karartıp koştu

Tarif edilemeyecek video, ABD'nin batı kıyısındaki eyaleti California'ya bağlı Bradford'da güpegündüz güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Morinico ailesinin yaşadığı evin bahçesine gündüz saatlerinde girmeyi deneyen bir kahverengi ayı, arka bahçe duvarının üstüne çıkıyor. Duvarda oturan anne ayının yanında yavruları da var.

3

Ayı ailesini duvarın üzerinde gören Morinico'ların köpekleri de hızlı bir şekilde duvara doğru koşuyor. Video kaydında büyük siyah köpekle anne ayı karşı karşıya geliyor.

Siyah köpek ve dev kahverengi ayının kavgası sürerken, pençe darbelerine rağmen köpek geri adım atmıyor, bahçedeki kaos sürerken kadraja genç bir kadın dahil oluyor.

17 YAŞINDAKİ KAHRAMAN 

17 yaşındaki Hailey Morinico, akılalmaz bir cesaret örneği göstererek ayıya doğru koşuyor ve ne olduğunu anlayamayan dev canlıyı duvarın arkasına itiyor.

Genç kadın köpeği ve yavrularını kapıp evin içine sokuyor, ayı ise yavrularıyla birlikte bahçeden uzaklaşıyor. Hailey yalnızca parmaklarından hafif şekilde yaralandı.

Bahçeye koştuğunda kaba bir sürprizle karşılaştığını aktaran Hailey Morinico'nun görüntüleri, kuzeni Stephanie Lopez Villalobos tarafından TikTok üzerinden paylaşılınca bomba etkisi yarattı.

Video kısa sürede 65 milyondan fazla izlendi, dokuz milyondan fazla beğeni aldı. Görüntüler önce ABD ardından da dünya medyasında geniş şekilde yer buldu.

California'da ayılar özellikle yaz mevsiminde sık sık yerleşim bölgelerine iniyor. Hailey Morinico, "Yavrularımı korumak zorundaydım" diye konuştu.

Genç kadının annesi Citlally Morinico, kızının aile üyelerine görüntüyü gönderdiğinde hayatının en korkutucu anlarından birini yaşadığını söyledi. Anne Morinico, paylaşılan video kaydının bu kadar büyük bir tepki alacağını beklemediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.