Hava Durumu

Guy Ritchie film çektiği Türkiye'ye övgüler yağdırdı!

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, yeni filmi 'Five Eyes'ın çekimlerini Antalya'da tamamladı. Başrollerinde Jason Statham ve Aubrey Plaza gibi yıldızların bulunduğu film büyük bir merakla bekleniyor. Film çekimlerinin çoğunu Antalya'da tamamlayan ünlü yönetmen, sosyal medya hesabından Türkiye için övgü dolu sözler kullandı. 'Five Eyes' filminin kamera arkasından video paylaşan Ritchie, Türkiye de geçirdiği özel anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2021 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Guy Ritchie film çektiği Türkiye'ye övgüler yağdırdı!

Yaklaşık iki aydır yeni filminin çekimleri için Antalya'da bulunan ünlü yönetmen Guy Ritchie, Instagram hesabından 'Five Eyes'ın kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Ayasofya Camisi ve Kapadokya'da çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü yönetmen, Aspendos'u çok beğendiğini ifade ederek paylaştığı video da "Burada daha çok film yapmayı çok isterim" diyerek Türkiye'yi çok sevdiğini açıkladı.

Yaptığı paylaşımda ülkeyi, insanları ve yemekleri çok beğendiğini belirten ünlü yönetmen, "İki Aylık film çekimlerinden sonra tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum." diyerek Türkçe teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ünlü İngiliz yönetmen, eşi Jacqui Ainsley ile birlikte Ayasofya Camii'ni ve Kapadokya'yı ziyaret ettiği görüldü.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.