Hava Durumu

'Güya belge açıklayacakmış'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu kastederek  "Güya belge açıklayacakmış. Geçmişte defalarca iddia ettiği yalan yanlışları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir.  Meselenin dünürlere kadar götürülmesi zaten saçmalığın dik alası" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Güya belge açıklayacakmış'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu, hedefinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu'nun belge iddiasına değinen Erdoğan, "Kendisine ya iddilarını ispat etmesi ya da özür dilemesi çağrısını yaptım. İddialarını ispat ederse siyaseti bırakacağımı cumhurbaşkanlığından ayrılacağımızı söyledim. Biraz sonra güya belge açıklayacakmış. Geçmişte defalarca iddia ettiği yalan yanlışları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir. Elinde benim yurtdışına milyonlarca dolarlık paralar gönderdiğimi söylüyor belgesi var mı? Yok. Meselenin dünürlere kadar götürülşmesi zaten saçmalığın dik alası" dedi. 

İŞİ MÜPTEZELLİĞE VURUYOR

"Türkiye olarak bu hassas dönemde biz ne kadar kucaklayıcı olmaya çalışıyorsak ana muhalefet partisinin başındaki zat da o derece işi müptezelliğie vuruyor" diyen Erdoğan, "Genel başkanlık görevine geldiğinden bu yana yaptığı iş hep iftira iftira iftira. Bu partinin ve başındaki zatın ülkemize saldıran herkesle aynı safta yer alması düşüncürücüdür. Biz PKK'nın üzerine gideriz o piknik yapan çocuklar arkadaşlar diyerek yola çıkar yola onlarla devam eder. Başımıza Fetoperest kesilir. Rabia işaretini terör örgütü simgesi sanacak kadar beyni sulanmış bir zat var. Amerika ile Rusya ile Suriye ile sorun yaşarız bu zatı karşı tarafın borazanlığını yaptığını görürüz" ifadelerini kullandı. 

BİZZAT KENDİM YAPARIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde kendisinin ismini kullanarak bir takım amaçlar güdenler de vardı, "Bürokrasi başta olmak üzere pek çok yerde nerede işinin altından kalkamayan nerede tembellik yapan biri varsa hemen şu tarz ifadelerle işin içinden sıyrılmaya çalışıyor beyefendi böyle istiyor veya cumhurbaşkanımız böyle istiyor külliye böyle istiyor. Ömrümde hiç görmediğim insanların taltifi konusunda her konuda kullanıldığı anlaşılıyor. Benim ağzımdan çıkan böyle bir söz var mı? Yok. Eğer ben birisine bir şey söyleyeceksem bir irade beyan edeceksem kimseyi aracı kılmaya ihtiyacım yok bunu bizzat kendim yaparım" dedi.

"SAHTEKARDIR DOLANDIRICIDIR''

Adını kullananların tarafına bildirilmesini isteyen Erdoğan, "Ne demek adımı kullanmak? Bu bizim siyaset anlayışımıza terstir. Bunu yapanların hepsi sahtekardır dolandırıcıdır. Özel kalem görevlilerimizle bunu yapanları lütfen şahsıma iletmelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı. 

ABD BAŞKANI TRUMP'LA TELEFON GÖRÜŞMESİ

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Trump'la gerçekleştirdiği telefon görüşmesine değindi. Erdoğan, "Ortak frekans yakaladığımız bir görüşme oldu. Bu görüşmenin devamını inşallah önümüzdeki günlerde tekrar yapacağız" dedi.

LAWRENCE MİSYONLU KİŞİLER

Alevi vatandaşların kapılarının işaretlenmesine de değinen Erdoğan, "PKK'nın YPG PYD'nin bugüne kadar Kürt kardeşlerimize zerre kadar faydası dokunmuş mudur? Aynı şekilde son günlerde yeniden gündeme getirilmeye çalışına Alevi kardeşlerimize yönelik provokasyonları yapanlar da olsa olsa Lawrence misyonlu kişiler olur" diye konuştu. 

''ARABİSTANLI LAWRENCE'' KİMDİR?

Thomas Edward Lawrence, 1988 yılında Birleşik Krallık'ta dünyaya geldi. Asker ve diplomat olan Lawrence, 1916-1918 yılları arasında Arapların Osmanlı İmparatorluğu'na karşı ayaklanmasında etkin rol oynadı. Arap Yarımaadası'ndaki etkinlikleri nedeniyle "Arabistanlı Lawrence" olarak anılmaktadır. 1935 yılında yaşamını yitiren Lawrence'ın hayatı, 1962 yılında "Arabistanlı Lawrence" isimli filmle beyazperdeye aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.