Hava Durumu

Haber spikeri arabasında çıplak ve baygın halde bulundu!

Sabah haberlerini sunan spiker, günün ilk ışıklarında polis tarafından otomobilinin içerisinde çıplak ve kendinden geçmiş şekilde bulundu. Polis kendisine alkol testi yapmak istediğinde ise reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Haber spikeri arabasında çıplak ve baygın halde bulundu!

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde, Fox 5 kanalında haber spikeri olan Feven Kiflegiorgis, sabah saatlerinde polis tarafından arabasında çıplak ve direksiyon başında uyumuş halde bulundu.

SABAH 7.30'DA DİREKSİYON BAŞINDA SIZMIŞ 

Las Vegas Metropolitan Polis Departmanına göre, Matthew Bulvarı'ndaki seyahat şeridinde 20 Mart sabah 7.30 civarında polis tarafından yakalandıktan sonra otomobilinden indirildi.

Feven Kay ismiyle tanınan Kiflegiorgis, polis ekipleri tarafından bulunduğu yere nasıl geldiğini hatırlamadığını söyledi. Yarı çıplak ve baygın halde bulunduğunda polisin alkol testi yapmasına karşı çıkan Kiflegiorgis tutuklandı.

KESKİN BİR ALKOL KOKUSU... 

Polisler ünlü spikerden keskin bir alkol kokusu geldiğini bildirdi. Programı bir süreliğine yayından kaldırılan Feven, durumu anlatmak ve izleyicilere "destekleri" için teşekkür etmek üzere geçen hafta kanala geri döndü.

Tutuklu kaldığı için bir hafta boyunca haber sunamayan Kiflegiorgis, olaydan sonra sunduğu ilk haber programında, "Bir haftadır neden burada olmadığımı merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Biraz özel olmasına rağmen bunun sebebini söyleyeceğim."

"BÜYÜK BİR DERS ALDIM" 

"Aracımın içinde çıplak halde ve alkol etkisinden dolayı yarı baygın bir halde polis tarafından direksiyon başında yakalandım bundan dolayı tutuklandım." diyen spiker sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama sonra cezam para cezasına çevrildi. Bu olaydan büyük bir ders aldım. Bundan sonra çok daha dikkatli davranacağım."

HEM SPİKER HEM FENOMEN 

California'da büyüyen bir Etiyopyalı olan Fox 5 kanalı haber spikeri, 2005 yılında Bakersfield Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra 2013'te California Eyalet Üniversitesi'nden gazetecilik alanında lisans diploması aldı.

İzleyicileri tarafından Feven Kay olarak bilinen Feven Kiflegiorgis, Vegas sabah haberlerinin hafta içi 4'ten 7'ye kadar sunuculuğunu üstleniyor.

Aynı zamanda popüler bir sosyal medya kişiliği olan spikerin, Instagram'da 21 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.