Hava Durumu

Hadise, aşkını böyle ilan etti: Sana ait olan her şeyi istiyorum

Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan Kaan Yıldırım ile Hadise'nin aşkında kriz çıktığı iddia edilmişti. Kriz iddiaları sonra Hadise'den yalanlar nitelikte bir paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2020 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hadise, aşkını böyle ilan etti: Sana ait olan her şeyi istiyorum

Hadise, adının aşk dedikodularına karıştığı Kaan Yıldırım'ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşmış ve aşk dedikodularının fitilini ateşlemişti. Ancak kısa süre önce Hadise'nin, Kaan Yıldırım'ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabından silmesi kafaları karıştırdı.

Çiftin ilişkisinde kriz çıktığı düşünülürken; Yıldırım'ın, Hadise'nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atıldı. Hadise ise son hamlesiyle adeta iddiaları yalanladı. Şarkıcı, 'The Notebook' filmindeki, "Kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak! Bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum. Sonsuza dek. Sen ve ben... Her gün" repliğini paylaştı. 34 yaşındaki popçunun bu paylaşımı sosyal medyadaki takipçileri tarafından 'aşk ilanı' olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.