Hava Durumu

Hadise'den Clubhouse açıklaması: Hukuki işlemleri başlatacağız!

Hadise, Clubhouse açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, kendi adına Clubhouse'da hesap açan ve sesini taklit ederek insanlarla konuşan hatta şarkı söyleyen kişiyle ilgili hukuki süreç başlatacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2021 20:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2021 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hadise'den Clubhouse açıklaması: Hukuki işlemleri başlatacağız!

Ünlü şarkıcı Hadise, Clubhouse açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Hekimoğlu dizisinde rol alan Kaan Yıldırım ile doludizgin aşk yaşayarak magazin gündeminde son günlerde adını sıkça duyduğumuz ünlü isim, bu kez son dönemin popüler uygulaması Clubhouse ile haber oldu. Güzel şarkıcı, sadece davetle girilen sesli paylaşım ağı Clubhouse'da kendi adını kullanarak hesap açan kişi için hukuki süreci başlatacağını duyurdu.

Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. 35 yaşındaki şarkıcı, Instagram story'sinden yaptığı paylaşımda kendi adına hesap açan, insanlarla sohbet eden hatta şarkı bile söyleyen bir kişinin olduğunu ifade etti. Hadise, kendi sesini taklit ederek insanlarla konuşan kişi için sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

'HUKUKİ İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞIZ'

Hadise, Instagram story'sinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse'da benim adımla açılmış bir hesap, benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş, hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum. Kaynak: Akşam
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.