Hava Durumu

Half-Life meraklılarına müjde!

Half-Life meraklıları, oyunun 3'üncüsünü beklerken Valve'den bir sürpriz geldi: Half-Life Alyx. Oyun, 21 Kasım'da resmen tanıtılacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Half-Life meraklılarına müjde!

Yaklaşık 12 yıldır Half-Life sevdalılarının 'o oyun bir gün çıkacak' diyerek beklediği Half-Life 3 yine çıkmadı. Şirketten Half-Life 3 ile ilgili bir gelişme beklerken VR platformu için Half-Life: Alyx duyuruldu.

Resmi açıklamaya göre oyun bu 21 Kasım Perşembe günü tanıtılacak. Belki sürpriz olarak Half-Life 3'ün de tanıtılacağı bir etkinlik olabilir.

Daha önce oyunla ilgili sızıntılar olmuştu ve oyunun Half-Life 1 ve 2 arasında geçebileceği düşünülüyordu. Perşembe gününe kadar daha birçok tahmin ortaya atılacak gibi gözüküyor.

Half-Life: Alyx ismi tanıdık bir karakterden geliyor

Half-Life serisinin unutulmaz karakteri Gordon Freeman'ın arkadaşı Alyx Vance karakterinden geliyor. Bu detayın ardından oyunun klasik serinin hikayesinden mi yoksa yeni bir hikaye üzerinden mi devam edeceği merakla bekleniyor.

Half-Life fanları bu günü uzun zamandır bekliyor

Oyun dünyasının en ikonik oyunların biri şüphesiz Half-Life serisiydi. Yıllardır serinin yeni oyununun çıkması bekleniyordu. Valve, ters köşe yaparak VR platformu için farklı bir oyun çıkartmayı tercih etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.