Hava Durumu

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu!

67 yaşındaki komşusu Hüseyin Merç'i darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez bir programa konuk oldu. 'Sütten çıkmış ak kaşık değilim' diyen Sezai, 'İnsan bu kadar da linç edilmez' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu!

67 yaşındaki komşusunu darp etmekten suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Halil Sezai, Gökhan Çınar'ın 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu.

45 gün cezaevinde kalan 41 yaşındaki şarkıcı, komşusu Hüseyin Meriç ile yaşadığı darp olayına ilişkin kamuoyundaki tepkilere yönelik açıklamalar yaptı. İşte Halil Sezai'nin açıklamalarından satır başları:

Medya gücünü eline geçiren herkes algıları istediği gibi yönetebiliyor. Yaptırtmak istediği ve göstermek istediği her şeyi rahatlıkla yansıtabiliyor.

Bu benim cezaevinden çıktıktan sonra katıldığım ilk program. 45 günlük cezaevi süreci geçirdim. Bu süreçte kimse yanıma gelip 'hayırdır ne oldu sana?' diye sormadı. İhtiyacım olan zamanda kimseyi yanımda göremedim. Kimse gerçeği duymak için bana mikrofon uzatmadı. Şimdi algılar değiştiğinde gelip sormaya başladılar. İş işten geçtikten sonra geliyorlar.

Cezaevi günleri

Kötü geçmedi bu dönem. Hatta buna ihtiyacım varmış gibi geçirdiğim bir dönem oldu. Tek başıma bir odada kaldım. Hava almaya bile doğru düzgün pek çıkmadım. Bol bol kitap okuyup kendi başıma vakit geçirdim. İçsel bir yolculuk yaptım. Sakin ve sabırlı bir adam olduğumu düşünürdüm ama böyle değilmişim. Bu yaşadıklarımı anlamaya çalıştım. Kendimle baş başa kaldım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.