Hava Durumu

Hangi programı hangi ünlü seslendiriyor?

Ekranda görülmeyen ancak en çok merak edilen programların dış sesleri... Bu dış sesler gerçekte kim?

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2021 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2021 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hangi programı hangi ünlü seslendiriyor?

Televizyon ekranlarında yayınlanan eğlence ve yarışma programlarında seslendirme yapan dış sesin kime ait olduğunu hiç merak ettiniz mi? İşte o isimler...

Kanal D'de bir dönem yayınlanan 'Evim Şahane' programını izleyici severek takip ediyordu. Başvuru yapanların evlerini yenileyen programın bir de dış sesi vardı.

SUNGUN BABACAN

O ses ünlü dublaj sanatçısı Sungun Babacan'dan başkası değildi. Sungun Babacan dublajın yanı sıra çevirmenlik ve oyunculuk da yapıyor.

Bir dönem TRT'de ekranlara gelen ve birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen 'Resim Sevinci' programının ressamı Bob Ross herkesin gönlüne taht kurmuştu.

Ressam olmak isteyenlere ilham veren Bob Ross'u ise Türkiye'de bakın kim seslendirmiş!

BURÇİN ORALOĞLU

Seslendiren kişi, TRT'de uzun yıllar seslendirme sanatçısı olarak görev yapan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve aynı zamanda yönetmen olan Burçin Oraloğlu'dan başkası değil.

Bir dönem TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programı epey ilgi görüyordu.

Herkesin merak ettiği isimlerden biri ise Yemekteyiz'in dış sesiydi.

TARKAN KOÇ

Yemekteyiz programının dış seslendirmesini yapan kişi Tarkan Koç.  

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da doğdu. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu.

Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi.

Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü. 

Zuhal Topal'la Sofrada - Aydoğan Temel

Başarılı yemek programı 'Zuhal Topal'la Sofrada' ilgi çekmeye devam ediyor. Yarışmacıları dışında ilgi çeken bir başka şey ise programın dış sesi. Türk dublajının efsane isimlerinden Aydoğan Temel programın dış sesi.

BANA HER ŞEY YAKIŞIR- YAVUZ İGRET

Türkiye'nin önemli seslendirmen ve oyuncularından birisi Yavuz İgret, bir döneme damga vuran program 'Bana Her Şey Yakışır'ın dış sesiydi. İkonik bir sese sahip isim programa da tat katmıştı.

TOLGSHOW- FIRAT PARLAK

Tolga Çevik'in yıllardır, farklı isimlerle karşımıza çıktığı komedi programı Tolgshow'un en merak edilen isimlerinden birisi 'Yönetmen'di. Yıllarca geri planda kalmış, merak unsuru oluşturması için ekran karşısına çıkmamıştı. Ancak daha sonra bu kararını bozdu yönetmen ve kim olduğunu öğrendik, Fırat Parlak'ın ta kendisiydi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT- EYÜP MERCİMEK

Türk televizyonlarının en önemli yapımlarından birisi olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında Müge Anlı kadar dış ses de ilgi görüyor. Görüntüleri seslendiren başarılı isim Eyüp Mercimek'tir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.