Hava Durumu

Harita az önce yenilendi! Bursa, turuncuya boyandı...

Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili gelen son bilgilere göre sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, yurdumuzda yağış beklenmiyor. Öte yandan İç ve Doğu Anadolu, İç Ege, Trakya ve Marmara'nın güneyinde(Bursa), özellikle gece ve sabah saatlerinde yoğun olmak üzere bugünden başlayarak 3 gün boyunca sis bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2019 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2019 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Harita az önce yenilendi! Bursa, turuncuya boyandı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

SİS UYARISI

Yurdumuz üzerinde etkili olan kuvvetli yüksek basınç merkezi nedeniyle önümüzdeki 3 gün boyunca (Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri) İç ve Doğu Anadolu, İç Ege, Trakya ve Marmara'nın güneyinde gece ve sabah saatlerinde yoğun olmak üzere yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.