Hava Durumu

Hasan Can Kaya'ya fena saydırdı: Ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor

Konuşanlar programı ile YouTube'da fırtınalar estiren daha sonra Acun Ilıcalı'nın platformu EXXEN'e program yapan Hasan Can Kaya konuşulmaya devam ediyor. Yazar Nihat Genç, sosyal medya hesabında hem Kaya'ya hem de programa katılanlara tepki tepki göstererek, "Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2021 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hasan Can Kaya'ya fena saydırdı: Ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor

YouTube'da yayınlanan Konuşanlar ile adını geniş kitlelere duyuran Hasan Can Kaya, kısa sürede 1 milyon 740 bin takipçi sayısına ulaştı. Son olarak Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen ile anlaşarak Konuşanlar programını bu platforma taşıyan Hasan Can Kaya'yı yazar Nihat Genç yerden yere vurdu. 

Hasan Can Kaya gündemden düşmüyor. Youtube'da "konuşanlar" isimli kanalıyla kısa sürede şöhrete kavuşan Kaya, şimdilerde Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de devam ediyor.

Kaya'nın ismi son olarak Güldür Güldür Show ile bir kez daha gündeme geldi. Programda komedyen Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunuldu.

Özgün Aydın'ın kötü mizah yapan bir adamı canlandırdığı skeçte, söz konusu kişinin çevresindekilere hakaret ettiği belirtiliyor.

Tartışılan isme bir tepki de yazar Nihat Genç'ten geldi. Twitter hesabından küfürlü bir bölüm yayınlayan Genç, videonun altına "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.