Hava Durumu

Hastane müdürleri göreve başlıyor

Bursa kamu hastanelerinde yaşanacak yönetici değişikliğiyle ilgili detaylar gün yü<üne çıkmaya başladı.Lale Akasoy bugünkü yazısında son duyumlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hastane müdürleri göreve başlıyor

Hastane ve yöneticilerinde gerçekleştirilecek değişiklikler şekillenmeye başladı. Sağlık kulislerinde konuşulanlara göre, merkezde değişecek başhekim sayısı bir, ikiyi geçmeyecek. İdari kadrolarda ise önemli değişiklikler olacak. Aldığımız bilgilere göre de Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan dört müdür yardımcısı farklı kamu hastanelerine müdür olarak atanmış.

Konuyla ilgili bugünkü köşesinden değerlendirmelerde bulunan yazarımız Lale Akasoy 'kurulmuş ağlar, kemikleşmiş ilişkiler' neticesinde söz konusu görevlendirmelerin verimli olmadığını belirtti. "Sözleşmeli profesyonel yönetim modelinin halka hizmet için değil sanki!Mevcut hastaneler çoktan gözden çıkarıldı mı ki?" sözleriyle durumu eleştiren Akasoy "Siyasinin her dediğini dinleyecek başhekim aranıyor.Siyasetçi de pek çok memlekette be!Dengeler hassas...Kimse, kimsenin tavuğuna "Kışt" diyecek güçte, durumda değil bu günlerde...Öyle olunca da bu kemikleşmiş yapı, aynı isimler kalıyor yerinde" sözleriyle eleştirilerini sürdürdü.

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.