Hava Durumu

Hastanelik olduğu iddia edilmişti... Şeyma Subaşı'ndan ilk açıklama geldi

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami tatiline devam ederken hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İlk olarak burun ameliyatı olan Şeyma Subaşı'nın burun ucunun düşmesi ile sıkıntı yaşadığı öğrenilirken kalça operasyonunun ardından hastanelik olduğu iddia edildi. Subaşı, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hesabının hacklendiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hastanelik olduğu iddia edilmişti... Şeyma Subaşı'ndan ilk açıklama geldi

Çok ünlü bir estetik cerraha güvenerek ameliyat masasına yatan Şeyma Subaşı hakkında iddialar ortaya atıldı. İddialara göre; Şeyma Subaşı burun ve kalça estetiği ameliyatları geçirdi. Ameliyatların ardından zor durumda kalan Şeyma Subaşı'nın, estetik sonrası burnunun sürekli düştüğü öğrenildi. Eskisinden kötü bir duruma gelen Şeyma Subaşı'nın son estetiği olan kalça operasyonu ise başına bela olurken hastaneye kaldırıldı.

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Instagram'ının çalındığını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

'Beş gün boyunca bol bol günlük yazdım, normalde yaptığım meditasyon süresini uzattım, bol bol dua ettim, kendimle daha fazla vakit geçirdim, bana 'motivator' demeye başlayan erkek arkadaşımla her zaman olduğu gibi eşsiz anlar yaşadım. Kız arkadaşlarımla uzun bir seyahat öncesi daha fazla zaman geçirdim ve tabii ki partiledim.

Şimdi nerede kalmıştım. Instagram hesabıma yapılan bu saldırıya da aynı şekilde yaklaştım. Instagram'ımı hemen geri almama rağmen bunu bir işaret olarak görüp telefonumdan uygulamayı silme kararı aldım. Bu bir hafta boyunca sosyal medya hesabını çok aktif kullanan biri olarak daha önceden olsa çok telaş yapıp büyük bir eksiklik olarak tanımlayabileceğim bu hissin aslında bana iyi geldiğini fark ettim.

O yüzden size motivasyon ve ilham veren tüm paylaşımlara bana iyi gelen bir periyotta devam etme kararı aldım. Eminim bu süre zarfında neler yaptığımı merak edenler vardır. Biliyorum senelerdir Instagram'da aktif olarak hayatımı paylaşıyorum. Uzun zamandır yapmak istediğim sosyal medya detoksunu sonunda bir veya birkaç haterim (ben onları lover'ım olarak görüyorum) sayesinde gerçekleştirdim. Her zaman bizim için kötü gibi gözüken şeylerin içinde iyiyi görmeyi amaçlamışımdır'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.