Hava Durumu

'Her şey çok güzel olacak' sloganının esin kaynağından seçim şarkısı!

Ekrem İmamoğlu'nun kullandığı "Her şey çok güzel olacak" sloganının esin kaynağı olan 13 yaşındaki Berkay Gezgin, 23 Haziran seçimlerine dair bir şarkı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Her şey çok güzel olacak' sloganının esin kaynağından seçim şarkısı!

Levent Okumuş tarafından düzenlenen ve Berkay Gezgin tarafından seslendirilen "Her Şey Çok Güzel Olacak" isimli şarkı YouTube'da ilgi gördü.

31 Mart yerel seçimlerinde seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, YSK kararıyla mazbatasının geri alınmasının ardından yaptığı açıklamayı "Her şey çok güzel olacak" diyerek bitirmişti.

Bu slogan Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında 13 yaşındaki Berkay Gezgin tarafından bulunmuştu. Seçim otobüsüne yaklaşan ve İmamoğlu'na "Ekrem abi, her şey çok güzel olacak" diyen Gezgin'e İmamoğlu'nun cevabı ise "Aynen, aferin sana delikanlı. Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak 'Her şey çok güzel olacak' diyor. Bu inanç yeter bize" olmuştu.

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu da, paylaşımında "İstanbul'un çocukları, cesur yürekli gençleri için çok çalışacağız. Sevgili Berkay gibi parlak zihinli gençlerimizi vatanımızda tutacak şartları oluşturmak en büyük gayretimiz olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.